بهترین شیرینی های فرانسه

 اگر شما هم عاشق شیرینی و دسرهای خوشمزه هستید، احتمالاً با شیرینی‌های معروف فرانسوی از ماکارون گرفته تا کروسان و موس شکلات آشنایی دارید.

شهرت کشور فرانسه فقط به جاذبه‌های گردشگری معروفی همچون برج ایفل، موزه لوور و شانزلیزه محدود نمی‌شود؛ بلکه شیرینی‌های خوشمزه‌ی آن همچون کروسان، ماکارون و ناپلئونی نیز شهرتی جهانی دارند. در ادامه با انواع معروف‌ترین شیرینی‌های فرانسه بیشتر آشنا خواهید شد.

نان کروسان (Croissant)

کروسان ریشه در کشور اتریش دارد. این نان از سال ۱۷۷۰ میلادی به بعد وارد کشور فرانسه شد. اگر می‌خواهید روزتان را با یک خوراکی فرانسوی شروع کنید، نان کروسان (Croissant) یکی از بهترین گزینه‌ها برای صبحانه به حساب می‌آید
 
 

ماکارون (Macaron)

ماکارون اصالتاً برای کشور ایتالیا است. از ۱۵۰۰ میلادی به بعد این شیرینی در فرانسه نیز رواج پیدا کرد و به یکی از معروف‌ترین شیرینی‌های این کشور تبدیل شد. ماکارون (Macaron) فرانسوی که امروزه طرفداران بسیاری در سراسر دنیا دارد، از ۲ لایه مرنگ بادام تشکیل می‌شود که بین آنها را با کرِم کَره‌ای، گاناش یا مخلفات دیگری پر می‌کنند. ظاهراً این ترکیب، ایده‌ی شیرینی‌پز معروف فرانسوی؛ لادوره بوده که معمولاً در قنادی‌های او در شهر پاریس جای سوزن انداختن نیست
 
 

کَنِله (Canelé)

شیرینی فرانسوی کوچکی است که از شهر بوردو سرچشمه می‌گیرد. لایه‌ی رویی این شیرینی، سفت و غلیظ است و مزه‌ی کاراملی می‌دهد و هر چه به مرکز آن نزدیک‌تر می‌شوید، مزه‌ی وانیل نرم و دل‌چسب آن بیشتر خودنمایی می‌کند. شیرینی کَنِله بیشتر به عنوان اسنک صرف می‌شود یا آن را به عنوان دسر به همراه کرِم شانتی و چای می‌خورند
 
 

موس شکلات

گاهی اوقات در ترجمه‌ی یک کلمه یا عبارت به زبانی دیگر، حق مطلب آن طور که باید و شاید ادا نمی‌شود یا بار معنایی آن ممکن است تغییر کند. در زبان انگلیسی، ترجمه‌ی موس شکلات فرانسوی بیشتر مخاطب را به یاد ظروف پلاستیکی و درپوش فویلی می‌اندازد و این موضوع به هیچ وجه با طرز تهیه‌ی نسبتاً لوکس این دسر هم‌خوانی ندارد. سری به شه رِنه در پاریس بزنید تا تفاوت آن را به چشم خود ببینید

 

 

× سوالی دارید؟